duminică, 19 ianuarie 2014

Weber F1 are acum o variantă de producţie

S-ar parea ca acel ansamblu format dintre fostii ingineri BMW si Sauber din Formula 1, s-a motivat complet diferit de alte consortii similare si au pus rotile în miscare. Weber e acum gata sa ne prezinte o varianta de productie.


Haideti sa trecem prin punctele importante. Un motor V10 de 5.6 litri joaca rolul de inima a acestuivehicul si, multumita a doi plamâni turbo el dezvolta 1200 cai putere si un cuplu maxim de 1250 Nm.


Prima cifra intra în actiune la 7000 rpm iar a doua la 4200 rpm. Astfel, avem acum de luat în calcul 1250 kilograme. Asta e tot cât cântareste Weber F1 în ciuda considerabilului propulsor din mijlocul sau.


Cifrele astea sunt fantastice si devin ceva mai interesante atunci când e utilizabila. Motorul va fi legat la o transmisie secventiala cu sase rapoarte produsa chiar de Weber. De aici lucrurile devin cam standard pentru cifre de genul asta.    http://www.topspeed.com/cars/others/2013-weber-f1-ar151134.html









                          


Webber FasterOne va folosi un sistem de tractiune integrala permanenta si un sistem care sa controleze starturile furioase. Demarajul de la 0 la 100 km/h va dura doar 2.5 secunde iar de aici înainte puterea motorului va intra în ritm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu