luni, 26 martie 2018

Koenigsegg Automotive AB

                                    http://w

Koenigsegg Agera RS este cea mai rapidă mașină de serie din lume după ce a reușit să atingă o viteză medie de 447 km/h, în urma a două curse efectuate pe un drum închis între Las Vegas și orașul Pahrump din statul american Nevada.Koenigsegg a reușit aseară să doboare recordul de viteză pentru o mașină de serie. Supercar-ul suedez Agera RS a atins o viteză medie de 447 de kilometri pe oră.
Performanța a fost reușită de Niklas Lilja, pilotul de uzină Koenigsegg, după două curse făcute între Las Vegas și orașul Pahrump din statul Nevada.
Suedezii așteaptă acum răspunsul Bugatti, care stabilise în 2010 precedentul record de 431 km/h cu un model Veyron Super Sport. Încă nu au fost oferite informații despre pneurile utilizate de Koenigsegg în stabilirea acestui record, având în vedere că integritatea lor are de suferit la asemenea viteze.
Bugatti a promis recent că va încerca anul viitor să stabilească un nou record de viteză prin modelul Chiron. Pe lângă ei, și americanii de la Hennessey vor încerca același lucru, prin supercar-ul Venom F5 despre care au spus că este capabil să ajungă la viteza de 482 de kilometri pe oră.
ww.zancar.com/sportscar                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu